*** *** Водещите вечерни новини на 25 август ***   Гълъб Донев смени

...
***
*** Водещите вечерни новини на 25 август ***
 
Гълъб Донев смени
Коментари Харесай

Водещите новини! Служебното правителство не спира с рокадите. Появяват се нови подробности за автобуса, убил двама полицаи


***

*** Водещите вечерни вести на 25 август ***

 

Гълъб Донев смени зам.-изпълнителния шеф на БАБХ. От длъжността е освободен Ангел Мавровски и на поста е назначен Христо Вълчанов.

Христо Вълчанов е бил изпълнителен шеф на БАБХ в интервала от юли 2021 година до януари 2022 година Преди това дълги години е работил в Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково, като от март 2012 година до юли 2013 година е бил неин шеф.

    
***

Задържан е притежателят на рейса, който тази заран удари полицейска кола в Бургас, при което починаха двама полицейски чиновници, новината заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Автобусът е благосъстоятелност на хасковска компания, закупен е от Кърджали, посочи той.

***

Камера е снимала момента, в който рейса с мигранти връхлита върху патрулка в Бургас. Кадрите бяха публикувани от Нова телевизия.

***

Бомбардировките са били отговор на скорошни координирани ракетни офанзиви на милициите против два обекта на американската войска в района.

Военновъздушните сили на Съединените щати са бомбардирали за повторно в границите на 24 часа нови позиции на подкрепяните от Иран военни милиции в Източна Сирия, заяви през днешния ден Централното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати.

***

Бившият противоречив министър от квотата на Има Такъв Народ Радостин Василев публично сътвори личен план - " Гражданско Движение Силна България ”. Това разгласи самият той във " Facebook ". На идните избори Василев ще оглави листата на " Продължаваме промяната " в Габрово.

***

Руската войска удостовери през днешния ден, че е нанесла през вчерашния ден ракетен удар по железопътната гара в Чаплино, Централна Украйна, само че сподели, че е умъртвила украински военни.

Тази заран украинската железопътна компания съобщи, че 25 цивилни, измежду които две деца, са били убити при офанзивата с няколко ракети в Днепропетровска област.

***

Броят на починалите при съветския ракетен удар по жп гарата в Чаплино в Днепропетровска област доближи 25 души, измежду които две деца. Това заяви Кирило Тимошенко, заместник-ръководител на канцеларията на украинския президент. 

Поредната съветска офанзива провокира необятен отзив измежду международните водачи.

Ракетният удар по гара, цялостна с цивилни жители в Украйна, се вписва в модела на жестокостите на Русия. Заедно с сътрудници от целия свят ще продължим да поддържаме Украйна и да търсим отговорност от съветските чиновници, написа ръководителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи това в Twitter.

Върховният представител на Европейския съюз Жозеп Борел съобщи също, че Европейски Съюз изрично осъжда новото непоносимо нахлуване на Русия против цивилни жители в Чаплино в Деня на независимостта на Украйна и акцентира, че виновните за съветския ракетен гнет ще бъдат изправени пред съда.

***

„ Любовта на някогашния съветския министър председател Дмитрий Медведев към алкохола е била повода той да бъде уволнен от президента на страната Владимир Путин ", написа украинската медия ТСН.

Според някогашния народен представител от Държавната дума Иля Пономарьов ексминистър-председателят е почнал да пие редовно малко откакто сдал Кремъл на Путин през 2012 година

„ Тук би трябвало да отбележа гения на Путин. Той съумя да откри точния човек, да го направи правилен като куче и да му отплати уместно. Медведев получи сладка служба, само че прегърна алкохола. Точно това ядоса Путин. Той го уволни и назначи съвсем на никого незнайния до тогава началник на данъчната работа на Русия Михаил Мишустин за шеф на органа на изпълнителната власт страната “, сподели още някогашният законодател.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР